Vi synes 250,- for å spise seg stappmett++ i tillegg til ustoppelige mengder (alkoholfri) drikke er en veldig bra deal. Buffetene var faktisk de billigste måltidene vi hadde på turen, og vi spiste på en del "enklere steder" også. Men, for den erfarne Las Vegas-fareren har buffetprisene skutt i været, for frem til 2013 var det faktisk mulig å spise buffet til 1,99,- (under 20 NOK) pr.person. Buffetene var rett og slett lokketilbud for å få folk inn på hotellet for å spise og så ble de værende for å spille og dermed legge igjen mer penger. Med tiden viste det seg at de reisende i langt større grad hadde mat som en del av reiseopplevelsen, derfor ble matkvaliteten skrudd opp og med det måtte også prisene følge etter.
De fleste har mat fra flere verdenshjørner, men på Paris har de for eksempel holdt seg til det franske kjøkken. Denne gangen inntok vi vår brunsj på Wynn, Bellagio og Treasure Island. Masse deilig mat, anbefales!
Første måltid i Las Vegas: brunsj på Wynn
Med forventning i blikket og i smilet
Første runde
Forseggjorte cupcakes
Ikke så mye minimalisme å spore på blomsterdekorasjonene her...
"All you can drink" med alkohol
Første runde på Bellagio
Mye å velge blant
Kjekt med mini-porsjoner med dessert, så får en testet mange smaker
Om noen lurer på hvordan Gunnar ser ut når han er stappmett men fortsatt spiser (for, betalt skal som kjent, alltid ned... ), så er det sånn:
Jammen rakk vi ikke en runde buffet på avreisedagen også! Treasure Island hadde blant annet veldig god pizza!
Klager ikke på dessertavdelingen her heller altså
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar