Etiketter

butikktips (54) Elgseter (313) Ferie (117) hund (872) Hverdag (478) interiør (114) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (446) Matauk (62) new York (153) oppskrift (196) Reise (227) restauranttips (125) Salat (21) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

fredag 22. februar 2019

TAO

 Vi ferierer ikke i en by med en TAO-restaurant uten å spise på TAO. Alltid så god mat! TAO Las Vegas var forøvrig vår første TAO-opplevelse. Vi gikk for småretter/forretter på deling, men Tore to seld: det holder med tre retter, fire er for mye... Servitøren prøvde å si det, men vi bare «nei nei, dette har vi gjort før» Ja ja, vi spiste opp maten og trengte ikke mer den kvelden.

Lobster and shrimp spring toll with spicy pineapple sauce, spicy tuna with crispy rice (favoritten, kunne spist oss mette på det),  Miso glazed Chilean sea bass og Lacquered Roast Pork

Altså, tunfisk og stekt ris... Det blir ikke bedre! 

Fortune cookies

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar