Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

mandag 25. februar 2019

Glasert eple

Etter mye frem og tilbake med de forferdelig harde karamelliserte eplene jeg kjøpte før jul, fant jeg en måte å spise dem på, og det smakte jo kjempegodt! Løsningen var å kutte dem opp med kjøkkenkniv (på en stødig skjærefjøl, du må ta i) til munnfullbiter. Da smaker det veldig godt: de sure grønne eplene med litt søtt på, nam! Derfor ble det med et kandisert eple hjem fra Røros også. De hadde dessverre ikke med karamell, men kandis gjorde nytten det også. Verdt å prøve!


Tips: om du skal ta det med hjem, spør om å få det i et beger eller en pose når du kjøper det. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar