Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

onsdag 18. september 2019

Gunnar's fiskegrateng



Fiskegrateng til middag. Smacker bra. Oppskrift;
Kok makaroni (2,5 dl) og trekk fisk (500g).
Smelt 3ss smør i en kjele og rør inn 5ss mel. Spe med 4-5dl melk. Rør inn litt salt, 1 ts muskat og 3 egg - ett av gangen (det funker også uten egg forresten (glemte det ved en anledning)). Rør til sist inn 200g+ Jarlsberg. Rør inn fisk og makaroni. Hell over i ildfast form. Strø ost på toppen også. Stekes på 200 grader i en halvtime, eller 150 grader i en time (dersom man f.eks. skal gå tur med hundene mens maten gjør seg ferdig).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar