Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

tirsdag 17. september 2019

Kamskjell



Kamskjell, det finnes ikke mye som er bedre enn det! Og stekt i smør, blir det såpass mektig at det holder som middag. Vi kjøpte en pose kamskjell på MENY, der var det 8 stykker oppi.

Varm opp en raus bit smør i panna sammen med 2-3 hele hvitløksfedd. Når varmen er høy og smøret freser, ha oppi kamskjellene. Stek dem raskt på hver side, et minutt til sammen. Legg på tallerken, hell over litt av smøret og dryss over rikelige mengder med koriander, hakket vårløk og en båt sitron eller lime på siden. NAM!
...og vil du ha litt mer metthetsfølelse, server det med litt brød/baguette. Deilig å kunne dyppe det i smøret!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar