Nå er maten fra havet på sitt beste! -vi synes det er viktig å utnytte sesongene og gjøre litt ut av hverdagene. Derfor fikk uke 2 middagstemaet: mat fra havet. Det kommer et-par oppskrifter her i kjølvannet av denne uken.
Gunnar har jo startet i ny jobb i januar, og vanligvis inviterer den uten ny jobb den andre ut på et bedre måltid når slikt inntreffer her i heimen. Men nå, så føles ikke det veldig naturlig. Så da gikk vi heller for luksus-hjemmemiddag (lagt til uke to for å treffe etter lønningsdag ;) )! Jeg bestilte ferske hummer fra Meny Kolsås og så fylte vi på med gratinerte kreps og ferske kamskjell. Gunnar bakte loff i løpet av hjemmekontordagen. Herrljunga med sprettkork og sjokoladetrukne jordbær til dessert. For en aften! Viktig å kose seg, selv om verden er full av korona.
Å få tilsendt et sånt bilde fra butikken, herlig! De kokte og delte humrene for oss, så gjenstod bare å besørge tilbehøret for oss. Vi valgte å servere den naturell.
Husk å bruke ferskmatdiskene, de er virkelig på tilbudssiden for oss kunder. Jeg bestilte levering til ønsket dag, så fikk jeg spørsmål om jeg ville de skulle koke og dele.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar