Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

lørdag 4. september 2021

Nye duppedingser


Vi har lenge snakket om ei sopptørke, men intet har skjedd, før nå. Gunnar har plukket og plukket i høst, og vi er enige i at det hadde vært moro å kunne lagre en del sopp, så en kan nyte viltkjøttet med deilig kantarellsaus til vinteren også. Det er jo så stas å kunne servere mat vi har høstet selv. 
Så, nå ble det sopptørke, og dun fungerer godt! Vi oppgraderte fra enkleste versjon, slik at vi også kan lage beef jerky av viltkjøttet, og dermed måtte det bli ei skjæremaskin også for å kutte kjøttet i tynne nok skiver. Nå mangler bare vacuummaskinen, så er den avdelingen komplett. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar