Etiketter

butikktips (52) Elgseter (292) Ferie (110) hund (756) Hverdag (407) interiør (111) jakt (205) Jul (260) Krokskogen (217) mat (412) Matauk (61) new York (145) oppskrift (174) Reise (199) restauranttips (121) Salat (12) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (12) vinterpalasset (245)

lørdag 18. september 2021

Veidekulturfestivalen

 

Varmrøkt sik fra Sølensjøen


Rendøler er ganske gode på festivaler, rett og slett, det skal de ha. Tidlig på høsten arrangerer de Veidekulturfestival, de beskriver selv festivalen sin som at det skal være en opplevelsesrik mat- og kulturfestival basert på veidemannens tusenårige jakt- og fisketradisjoner. 

Tilbudet er variert med alt fra båttur, fotturer til kulturminner, høytlesing (Ulveslaget), foredrag, musikk, mat, utstillinger, aktiviteter og salgsboder. Etter å ha vært innom i år, tar jeg gjerne turen tilbake senere år, dette var verdt å få med seg. I år var det ekstra mye fokus på rein, siden Rendal Renselskap fyller 100 år i år. 


Artig bilde av lav fra Norsk mosedesign , et bilde derfra står på ønskelista. Det er bare så vanskelig å velge noe, det er så mye fint

Bygdekvinnelaget serverte mange fristelser




Rendal renselskap serverte helgrillet rein

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar