Nok en vanlig hverdag. Men Gunnar føler seg ubekvem om dagen: trøtt, vondt, slapp og mindre brun enn kona… og så har jo lett for å balle på seg i en negativ spiral. Så vi bestemte oss i går for at han skulle komme seg fra jobb litt før, og at vi skulle lufte oss en liten tur (å gå gjør jo skulderen vondt det også…) i dagslys. Før det var det et morgenmøte på fruen, så Gunnar måtte leveres tidlig, etterpå ble det pusling i og utenfor heimen, tur, og litt styrke og yoga (men får definitivt mest ut av yogaen på morgenen).
Vi dro til Black Point marina, som er et område vi liker veldig godt og gikk tur til Biscayne nasjonalpark, en luftetur som vi alle er veldig glad i,
Vi innså fort at humøret ikke ville holde helt hjem for å lage grillmiddag der (så det kjøttet får vente til helgen), så vi spiste på vei hjem.
Fikk leveranse på døren i dag. Kjøpte jo to kopper på Buc-ee’s, men har falt fullstendig for dem, så gikk på nett og klarte å finne fire til. Nå er de i hus, og vi har «fullt servise» i hvitt med gull.
Fint å se på gåtur i nabolaget
Husene reiser seg fort her… Dette er gjort på ei uke. Blir spennende å se når folk kan flytte inn!
Jeg sat at dersom vi bare fikk oss en kasse til, ville vi få resten av julepynten i boks. Det stemmer selvsagt ikke, men med en til, tror jeg vi får pakket ned absolutt alt, inkludert juleserviset og outfits
Svipp viser at han ikke er redd for krokodiller…
En orange iguanahan i et tre. Det betyr at det er parringstid og han sitter her og venter på at damene skal komme til han. For det er sånn iguanaer gjør det. Han har nok tenkt å vente i en måneds tid til…
Biscayne nasjonalpark
Svipp vil gjerne gå litt innover igjen, der det er litt tørrere
Ytterst på tuppen. Det er lavvann, så vi har ledig kommet oss så langt ut før
Italiensk på amerikansk vis
Lett å bli mett
Vi synes det er genialt med den amerikanske kulturen for å ta med seg restene hjem. I helseperspektiv: man trekker ikke i seg mer enn det man faktisk orker/hva som er behagelig. I mat- og økonomisk perspektiv: to måltider i ett: Man spiser seg mett til man dag og har en deilig lunsj å se frem til også. Og ikke minst i et miljøperspektiv: man slipper matsvinn.
Det er helt vanlig å spørre om boks/doggybag, og restaurantene har det liggende. Vi har opplevd noen ganger, som turister, at servitørene nesten har blitt fornærmet nr vi har takket nei til å ta med restene, fordi det ikke har vært like praktisk med rester på et trangt hotellrom uten oppvarmingsmuligheter.. men nå tar vi det alltid med, og nå får jo innimellom de ekte doggyene smake også
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar