Etiketter

butikktips (48) Elgseter (247) Ferie (105) hund (736) Hverdag (362) interiør (96) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (189) mat (317) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

søndag 20. september 2015

Hyttetur

Det kan være det blir flere turer på oss tre som ikke skal dra før i november, men det er ikke sikkert... Så da ble det late dager på Vinterpalasset i helgen, der vi fikk gjort det nødvendigste for å forberede hytta på at vi blir borte en stund... Tømme kjøleskap, dekke til veden og nok varme som står på. Birgit kommer jo til å passe på hytta for oss mens vi er borte, men det er jo greit at ting er noen lunde på stell etter oss også.

Bamse har forberedt seg til å skulle fly til utlandet med å vandre rundt i en autentisk tax free-pose fra Gardermoen (for å unngå at såret på skulderen blir vått...) på søndagsturen.

Han storkoste seg også med plukking og spising av blåbær og krekling! Han har virkelig fått sansen for naturens antioksidanter i høst!

På lørdagen så vi i HC-gruppa en reinsjeger i en myrkant da vi var på tur. Vi så også en elg på andre siden av myra. De funksjonsfriske gikk en lengre tur innover Vinjeveien, mens vi to andre har holdt oss til Danskeløypa.

Lørdagsbesøk av Birgit som kom innom på veien hjem fra en tur i Tinn.


Det var litt verk i såret til Bamse da vi tok stingene på fredag, så nå renser og smører vi... Bamse har utvist stor kreativitet for å slippe unna...

Vi har forberedt oss til den amerikanske julefeiringen vår (all american) med filmtitting for dekorasjonsinspirasjon: Hjelp, det er juleferie!, White christmas og utvalgte Frasier-episoder... White christmas har vi hatt liggende lenge uten å se... Da vi ved en tilfeldighet fant ut at mye av historien utspiller seg i Vermont, fant vi ut vi måtte se denne, vi planlegger jo en tur til Vermont i løpet av julen...


Og så har vi kost oss med den flotte utsikten vår... Og Lakka og Bamse har kost seg på sitt favoritt-utkikkspunkt...
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar