Etiketter

butikktips (48) Elgseter (246) Ferie (105) hund (736) Hverdag (361) interiør (96) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (189) mat (317) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

tirsdag 8. september 2015

Ny tur til dyrlegen

Da vi var hos dyrlegen sist uke, tok hun en titt på en liten kul som Bamse hadde på skulderen. Vi ble enige om å fjerne den med en gang, fordi vi skal ut og reise og da ville det ikke være rom for å følge med på den regelmessig, slik man vanligvis ville ha gjort med en slik kul som i utgangspunktet virker helt ufarlig. Tilbakemeldingen fra veterinæren etter inngrepet var at hun trodde det var en ufarlig cyste, men at den blir sendt til undersøkelse i England som er fast rutine med fjernede kuler.
Mandag var dagen, Bamse ble levert fastende av Gunnar om morgenen og så hentet vi jentene ham igjen på ettermiddagen, etter å ha fått telefon om at han var klar for hjemreise. Allerede mens jeg stod i skranken og betalte og Bamse fortsatt ventet på bakrommet (og Lakka ventet i bilen) begynte de to søsknene å kommunisere, de boffet til hverandre, da vi kom ut til bilen til Lakka igjen, var hun helt i ekstase over å se igjen broder'n igjen! Da betydde ikke jeg stort, det var bror som skulle ha suss og klem!
På veien hjem var det ingen diskusjon om beste plassen, den tilhørte pasientenBamse klapper søstera på hodet...Arbeidsdag

Handikapforeningen på tur...

Bamse er så sprek at han må tøyles, det er tross alt et sår med 7 sting som skal leges... Da vi dro hjemmefra i dag tidlig, var han sikker på at vi skulle på skikkelig tur... Så for å prøve å bøte litt på de høye forventningene som brast, humpet vi oss bort til Amtsbrua etter arbeidstid i dag. De grå skulle helst ha fortsatt videre, men vi fulgte dyrlegens råd om å bare lufte for å gjøre det viktigste til stingene er tatt. 

Men nå er i alle fall kulen vekk, så skal såret bare gro igjen, så er Bamse Amerikaklar! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar