Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

søndag 27. september 2015

What to wear in Albany????

Hva tar vi med/hva blir igjen..? Siden vi ikke skal organisere noe flyttelass, men baserer oss på en ekstra bagasje på flyet, må vi tenke oss litt om når vi pakker... Det er gøy å kjøpe nytt (synes ca 50% av oss i alle fall...), men ikke fordi du må! Med mindre inn og en bolig mer å betale på, vil vi jo også få en litt annerledes økonomisk hverdag der borte enn hva vi er vant med nå. Så klesbudsjettet skal helst bare brukes på ting som frister...
Så, det var denne pakkingen da... Gunnar trenger jo dresser og skjorter til jobb, hva angår jobbantrekk slipper jo jeg billig unna... Siden Gunnar drar på tirsdag, men må hjemom igjen en tur i oktober, har vi fått en enhet hver i tillegg til de to vi skal ha senere i høst. Så nå er turtøy, treningstøy, varme gensere, et par kjoler og ullundertøy (ryktene sier at det er vanskelig å få tak i der borte) klar for avreise! Gunnar skal jo nesten bare jobbe nå, så da får tatt med dressene og skjortene over nå. I denne omgang pakker vi med oss tøy for vinteren, siden NTi fortsatt har lokalene på Hønefoss også, må jo pengemannen innom der noen ganger i året, så vi satser på at han skal dit før våren kommer og da kan ta med sommertøy over dammen! 
Det fine med en slik pakkeprosess er forøvrig st en blir veldig obs på hva en faktisk bruker av alt en fyller garderoben sin med! Jeg har så langt sortert ut to store bunker med ting som ikke brukes, så det samler jeg i en kurv som får bli med på jobb. Kanskje noen andre kan finne glede i noe som bare samler støv her på Elgseter? 
For oss oppleves denne pakkeprosessen som et solid skritt i retning av at vi snart bor i USA! 

Det som kom gjennom nåløyet... -Sees igjen i november! 

What was left behind....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar