Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (879) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 7. september 2015

Et sted å bo...

Det vi bruker en del tid på nå, er å lete etter et sted å bo... I første omgang skal vi leie, og det er flere (gode) grunner til det. For det første er det ikke bare bare å få lån når vi kommer dit som utlendinger uten kreditthistorie eller andre amerikanske referanser. Dessuten har vi også konkludert med at det er praktisk å ikke ha for mange forpliktelser der før vi har kommet oss bort, blitt kjent og vet mer om fremtiden.
Så craigslist.org er tingen, enkelt forklart: amerikanernes finn.no. Det er mange hus til leie, så det skal ordne seg greit ser det ut til. Vi leter etter en enebolig med litt hage, det må være lov å ha hund der, det bør være minst tre soverom (vi ønsker oss jo besøk fra Norge!) og det må være i bra stand som det er. ...og så bør det se koselig ut da... Planen er å finne hus vi liker, opprette kontakt med utleiere og så tar Gunnar en runde for å se på de aktuelle husene i månedsskiftet september/oktober, vi vil jo helst ikke gå inn i en leieavtale uten å ha vært i huset. Men dette er utrolig spennende altså!

Vi har nå tre hus som utmerker seg svært positivt og som alle virker som har alt vi ønsker, selv om de er temmelig forskjellige:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar