Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

mandag 14. september 2015

Jakt

ikke veldig flytterelatert kanskje , men allikevel litt...
Nå er reinsjakten 2015 over. Rimelig redusert som jeger med et ganglag som krever mengder med tid, gjorde at forhåpningene var bittesmå. Allikevel lyktes det, så det gav en ekstra god følelse i år! Da er det også veldig hyggelig når andre jegere (og andre) gav uttrykk for at de unnet meg å lykkes. Bukken ble skutt fra en stor flokk på borti 100 dyr, det var virkelig på tampen av sesongen, siden det var bukk jeg skulle ha, brunstaktivitetene var allerede i gang på søndag hos de store gutta... Men det endte altså med et godt resultat!


Det ble en fin langhelg med reinsobservasjoner begge dagene jeg jaktet og været var ok. Høstfargene begynner også å gjøre sitt inntog i fjellet nå:

Og elgselskap var det på lørdag:


Og så må vi over på bindeleddet til USA.  Jakt og friluftsliv... Det må være verdens kuleste butikkkjede for alle oss som er litt over gjennomsnittlig opptatt av jakt/fiske/friluftsliv! Det er bare å se for seg et IKEAbygg fylt med alt mulig stæsj og utstyr som kan brukes ute! Fantastisk! Kjeden heter Bass Pro, og vår lokale Bass Pro ligger i Utica som ligger en time-halvannen fra Albany. Sist vi var på Bass Pro var koffertene nesten fulle til hjemreise, dette vil ikke bli et problem fremover... 
Ta en titt på kjedene nettside her: Bass Pro
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar