Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (879) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

onsdag 30. september 2015

På gjensyn!

...heldigvis om ikke så lenge! I dag dro alle fire til Sandvika stasjon for å sende Gunnar på toget til flyplassen. I morgen er det i USA han jobber! -litt rart å tenke på egentlig... Nå skal han være i NY i halvannen uke, før han kommer hjemom en snartur den 12.. Så vet vi ikke når han skal vestover igjen, men det blir sannsynligvis etter få dager. Grunnen til at han skal hjem da,  er et møte i Norge.
Første del av flyttelasset dro også over i dag. En svær, full bag til hver fraktes over og får stå på kontoret på Manhattan til vi har fått oss et sted å bo på mer permanent basis. Disse dagene som kommer nå, bor Gunnar på The Shoreham Hotel.

En deilig solskinnsdag i dag! Gunnar, Lakka og Bamse rakk en fin skogstur før avreise. Nå er Gunnar klar for den store verden! 

Så er det bare å komme seg på toget med alt av bagasje!

Etter å ha sendt avgårde Gunnar, fortsatte Lakka, Bamse og jeg med reiseforberedelser! Vi bestemte oss for å ta årets rabiesvaksine her i Norge før avreise, slik at vi slipper å måtte starte Amerikaoppholdet med veterinærbesøk. så vi dro rett fra Sandvika stasjon til Evidensia på Kolsås. For å reise til USA med hund er det ikke mye mer enn det vi vanligvis gjør og som dokumenteres i passet som skal forberedes. Allikevel er ikke passet gyldig inn i USA, så jeg er i gang med å lage skjemaer som dyrlegen bare kan fylle inn siste rest av informasjon, i stedet for at hun må bruke masse til på å lage egne skriv. 

Siden det ikke holder med det praktiske lille passet heller, har Lakka og Bamse nå fått hver sin reisemappe for å samle alle arkene som skal brukes som dokumentasjon:

Innholdet i reisemappene så langt (det vil definitivt bli mer):
1. Forside
2. Pass
3. Informasjon om regler for vaksinasjon mot rabies og krav om dokumentasjon
4. Dokumentasjon på at Rabiesvaksine er tatt for de kommende tre år
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar