Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

torsdag 11. februar 2016

Buddakan

Inngangen til Buddakan ligger ved siden av inngangen til Chelsea Market, og mange damer vil huske den som stedet for Carrie og Big sin prøvemiddag i den første SATC-filmen.
Menyen er asiatisk, lokalene er spennende og servicen er god.

Bra utsikt gjennom det orange vinduet ned til det store langbordet og lysekronene i hovedrommet. 

Vi delte en forrettmeny med dim sum først, og dette var definitivt retten som imponerte mest. Vi fikk med tre sauser til maten, men det føltes ikke nødvendig å benytte seg av dem, de rene og veldige gode smakene i selve maten stod seg veldig godt alene! Ved et senere besøk ville jeg bare valgt meg dim sum-retter for hele måltidet, så bra!

Hovedretten var også veldig god, men her fikk du mye mer mat enn hva vi ble forespeilet. Vi ble anbefalt å ta en-to hovedretter samt en silderett hver, men for oss hadde det holdt i massevis med to retter totalt (altså halvparten av hva vi bestilte). I Norge er man ofte vant til at størrelsen på rettene synker proporsjonalt med pris og "fancyhet", men det var ikke ståa her. Så, vårt råd er å tenke på at her er det amerikanske porsjoner, før man bestiller. 
Fra venstre: Stekte nudler med sopp(siderett), kamskjell med bacon, safranris med hummer

Monkfisk med peanøtter. Hot men godt (men ikke om  å gjøre å få med for mye av sausen..)

Jeg synes absolutt Buddakan er verdt et besøk om man er i NY, en sterk 5'er på terningen. 
For meny, bordbestilling og annen info, les her på hjemmesiden

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar