Etiketter

butikktips (48) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (317) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

onsdag 3. februar 2016

Lokk

I kveld har vi testet en, for oss, ny restaurant i Oslo: Lokk.
De har lagt seg på et konsept der stemningen skal være veldig avslappet og trivelig. Den ligger veldig praktisk til om du skal ha noe godt å spise før du skal på konsert på Rockefeller/John Der/Sentrum Scene. Totalt var det 7 retter på menyen: 2 småretter, 1 forrett (hest), 1 suppe, 2 hovedretter, 1 dessert og 1 ostetallerken.


Vi stod over forretten, som var hest, men gikk for tre retter og startet med en utrolig god kastanjesuppe med blant annet kongekrabbe oppi. Stedet profilerte seg som superspesialister i starten, og det nyter man åpenbart fortsatt godt av!

Vi valgte uer til hovedrett (eneste retten man hadde valgmuligheter på, alternativet var confitert andelår). Veldig god mat og mettende porsjoner.


Creme Brulee med pasjonsfruktis, crumble og Tindved. Veldig bra!


Lokk er et bra sted om du ønsker å spise god mat på et totalt uformelt sted. Det kan godt hende vi ender opp her igjen når vi skal på konsert i området. Terningkast 5

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar