Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

fredag 12. februar 2016

Trattoria dell'arte

Innimellom har en skikkelig flaks når en ved en tilfeldighet ramler inn på et nytt sted, som ble valgt uten å ha lest en eneste anmeldelse først! -det så bare hyggelig ut fra utsiden.


Da vi kom innenfor døren ble vi umiddelbart vist til hovmesteren som tok oss i hånden og sa de var glade for å se oss. Da servitøren skulle vise oss til bordet fikk hun beskjed om å ta godt vare på oss, selvsagt var det ikke veldig personlig ment, men det gav en velkommen følelse, så enkelt å si/gjøre med det har stor effekt! Det luktet også veldig godt av antipastibuffeten: masse småretter/tilbehør som ble laget og stekt på stedet. Vi testet ikke antipastibuffeten nå, men neste gang skal den testes!

Temaet for dekoren er kroppsdeler, særlig ansiktsdeler... 

Minst 75% av gjestene så ut til å ha italiensk opprinnelse, vi tok det som et godt tegn. Det gjorde det også veldig spennende å kunne dikte historier om hvem de ulike konstellasjonene rundt de ulike bordene var og hva de snakket om.

De lager sin egen mozarella på stedet, utrolig god! En luftig og kremete konsistens som var en fryd for ganen! 

Vi spiste hver vår Carbonara, Heidi valgte hummer-varianten, jeg gikk for den klassiske med bacon.  Vi var begge veldig fornøyde! Spaghettien lages på stedet. 

Italienere på veggene

Morsom detalj ved vasken på toalettet

Trattoria dell'arte skiller seg ut her i turiststrøket som ellers i stor grad av tradisjonelle familiekjederestauranter. God mat og fantastisk service! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar