Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

onsdag 3. februar 2016

Suede
På tirsdag sto endelig hele Suede på en norsk scene igjen. Det har de ikke gjort siden avskjedskonserten i 2003, Brett Anderson &Co holdt koken like bra som sist. Vi har vært på to solokonserter med Brett de siste ni årene, den første var noe av det første vi gjorde sammen faktisk, så denne musikken har vært en viktig del av det vi har hørt på sammen. Tone Svanhild har hørt bandet sammen flere ganger før, mens Gunnar fikk den opplevelsen for første gang nå. Da konserten var over var vi skjønt enige om at dette hadde vært en fantastisk kveld!Første del av konserten var en alternativ konsertopplevelse. Det nye albumet til Suede har det nemlig blitt laget en film til. Filmen ble vist på lerret, mens bandet stod bak og spilte hele albumet sammenhengende, vi kunne tidvis se dem mer og mindre gjennom lerretet. Denne opplevelsen kan vel best beskrives som sterk. Den starter med en mann som går til havet for å avslutte livet sitt. Filmen viser ulike scener fra hans liv (som hver har sin sang) som kan være med på å si noe om hvorfor det ble som det gjorde. Familieliv, livet, død, kjærlighet, kvaler og desperasjon. Det var en utrolig bra måte å oppleve musikk og tematikk på!

Traileren til filmen:

Del to var en utrolig bra, klassisk Suede-konsert med fullt trøkk fra ende til annen. Musikkvaliteten er bra, og Brett Anderson er full av energi og elsker det han gjør. De sa de kommer snart tilbake, vi gleder oss allerede!


Konserten startet med Trash:


Og avsluttet med New Generation:Feirer 9 år sammen, en måneds tid på forskudd!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar