Etiketter

butikktips (53) Elgseter (301) Ferie (110) hund (760) Hverdag (410) interiør (112) jakt (207) Jul (285) Krokskogen (221) mat (415) Matauk (61) new York (145) oppskrift (179) Reise (202) restauranttips (121) Salat (12) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (12) vinterpalasset (246)

torsdag 1. september 2016

Restaurant Caspar


En favoritt hos oss når vi skal spise ute i Sandvika, er restaurant Caspar i Brambanigården. Her er stemningen god og passe formell, og passer både feiringer, venninnetreff, hygge med kollegaer og litt ekstra hygge på en hverdag. Menyen er variert, her er mye italiensk, men også hamburgere, fisk og biff. Menyen varierer med årstiden, har både små og store retter og en kan spise både lunsj og middag her. Et rikt utvalg av kaffe og te i løsvekt kan man også kjøpe her. Hos Caspar kan du bestille catering og du kan avholde større arrangementer, da de har et eget område beregnet på egne selskaper. Trykk her for å finne ut mer om Restaurant Caspar.På mandag valgte vi oss en hovedrett hver, og så fikk vi deilig foccacia med aioli før maten kom på bordet. Vanligvis velger vi oss forskjellige retter, men denne gangen syntes vi begge at Brosmen fristet veldig, og vi ble ikke skuffet! Passe mette ble vi også.

Lunken foccachia med aioli er en sikker vinner!Vi anbefaler Caspar på det varmeste og prøv gjerne Brosmen om den er på menyen!

Ovnsbakt brosme med rødvinssaus, vårløkkrem, aspargesbønner og spinatgnocchi


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar