Etiketter

butikktips (53) Elgseter (301) Ferie (110) hund (760) Hverdag (410) interiør (112) jakt (207) Jul (285) Krokskogen (221) mat (415) Matauk (61) new York (145) oppskrift (179) Reise (202) restauranttips (121) Salat (12) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (12) vinterpalasset (246)

tirsdag 27. september 2016

Andre elgjaktdag


Dagen startet med plaskregnet som kom sidelengs... Som raskt gikk over i varme. Vi gikk to korte drev på formiddagen, i store perioder helt vindstille. I kombinasjonen med storrengjøringen på morgenen av, gav det vanskelige forhold for ei som ikke søker veldig vidt... Men hun jobbet og jobbet... Etter båling ble det en ny runde med Halling og Bajas, som heller ikke gav de store resultatene. Etter litt leting (og finning, heldigvis!) av peiler, tok Lakka og jeg siste støt, resultatløst, men med en helt annen gnist enn på morgenen hunder og eiere blir som oftest veldig like, i dette tilfellet "ikke-morgen"-typen), det har kanskje med det å gjøre..? 
Uansett, glade og trøtte hunder slappet godt av da kvelden kom (og spiste til og med opp sin egen mat!). Til de tobeinte, stod årets første rakfiskmiddag på menyen, en sikker vinner! 

Dette, er hvorfor det er totalt uaktuelt å ha jakt i ulveområder! Å løpe fritt gir den ultimate lykkefølelsen! 

Solregn

Vanskelige arbeidsforhold, alle sanser utnyttes til fulle! 

Klar for runde to! 
 

Kom igjen'a! 

Godt med en kvil... 

Posthunden, får med seg alt! 


Rakafisk, med Lauk.  og lefse... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar