Pizzadeig (mel, vann, gjær, olje, salt) til bunn og topp (basert på 3 dl vann). Bruk en stor paiform (eller to små), dekkes med deig som fylles med med tomatsaus (tomatpuré, løkpulver, hvitløkspulver, sukker) en grillet kylling (plukket i småbiter), masse ost, paprika, purre og champignon). Legg over et tynt lokk av resten av deigen, smør lokket med rømmedressing.
Rømmedressing på lokket: 80% lett rømme, 20% lettmajones. Løkpulver, hvitløkpulver, sitrondråper, sukker, basilikum, gressløk
Stekes i 30 minutter på 180c.
Serveres med en skål rømmedressing ved siden.
Husker godt denne fantastiske retten, som dessverre er borte fra Peppes' meny. Forsøkte å lage den selv, basert på oppskriften din, men var usikker på mengden av de ulike ingrediensene, og fikk det ikke helt til. Har du nøyaktige mål?
SvarSlettHei
SlettBeklager veldig sent svar her 🙈 Jeg skal høre med husbonden 👍🏻 Det ordner seg nok 😊