Etiketter

butikktips (53) Elgseter (309) Ferie (113) hund (805) Hverdag (447) interiør (114) jakt (223) Jul (285) Krokskogen (230) mat (438) Matauk (62) new York (148) oppskrift (192) Reise (217) restauranttips (124) Salat (19) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (47) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (256)

fredag 24. februar 2017

Torsdag


Dagen startet med egg og bacon, sikringskost! Så skulle noen ha et telefonmøte midt på dagen, så han tok med hundene ut på en kjapp tissetur, mens fruen tok seg en tur i slalombakken. 150,- for et halvdagskort er innafor. Fantastisk føre i bakken i dag i kombinasjon med blå himmel og strålende sol er ikke å forakte! Etter noen runder i bakken og telefonmøtet nærmet seg slutten, så da var det greit å komme seg inn, gjøre unna litt jobb før vi spente på oss langrennsskiene og gikk ut på tur. Vi kom et stykke avgårde på løypa mot Storfjellsætra, men så ga Bamse klar beskjed om at han ikke var spesielt interessert i å fortsette den veien (det har blåst mye i dag, så sporene var i stor grad føyket igjen), så da valgte vi å ta hintet og fulgte etter ham på veien tilbake. Da vi kom til krysset ved Bjørnestien, syntes han det var helt supert å ta fatt på runden istedet for korteste vei hjem (og der vi kom fra denne dagen). Gutten ville jo bare gå runden sin han. Så da ble det runden i dag, og han holdt farten så godt oppe at førermennesket lot seg slite ut (cluet er nemlig at han vil gå bak, men han styrer jo tempoet. Fører må holde tempoet hans, så båndet så vidt holdes i et spenn, så han lar seg føre. Og da, må fører holde tempoet oppe, så han ikke ender på bakskiene, og det går unna!). Da vi var nesten ved hotellet igjen, kom vi til en hytte som ble solgt like før jul. Der dukket det opp en Canaanhund, en ung kar som fikk både Lakka og Bamse med seg i lek. Et trivelig bekjentskap, vi håper vi treffer Dexter igjen snart!
Vel inne igjen fikk vi med oss skirenn på radioen (herrenes finale kostet vi på oss live via NRK på telefonen). Så var det middag på hotellet igjen, etterfulgt av to timer kos på gulvet med de grå og Masterminds (faktisk basert på en sann historie, helt ok underholdning) til kvelds. Nok en avslappende og aktiv feriedag!


Frokosttid! Egg, bacon, bønner og hjemmebakt brød fra mamma (etter oppskrift fra fetter OA)

På vei opp med heisen

På toppen av slalombakken 

Midtveis i bakken, kan ikke klage på utsikten!

Ut på tur! 

Fornøyd Bamse, fikk viljen sin :) (takke meg til hunder med vilje og lyst!) 

Solen har gått ned, småfuglene lever godt her oppe om dagen! 

I dag stod Stangekylling på menyen på hotellet 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar