Etiketter

butikktips (53) Elgseter (309) Ferie (113) hund (807) Hverdag (449) interiør (114) jakt (224) Jul (285) Krokskogen (230) mat (438) Matauk (62) new York (148) oppskrift (192) Reise (217) restauranttips (124) Salat (19) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (47) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (256)

søndag 19. februar 2017

Vinterferieklare!

Gunnar kom sent hjem på fredag, så avreise Vinterpalasset ble utsatt til lørdag. Men da sov vi ut, pakket oss ut og dro avgårde. Med en liten kommode-leveranse på veien, samt stopp på både Taigaen, Plantasjen, Rema og Mart'n senteret i tillegg til lading i Elverum, så rakk det å bli kvelden før ankomst. Men da var det godt å fyre opp, gå tur med de grå (mens enkelte tok en svømmetur på hotellet), raclette og nyinkjøpt film (Børning2) før vi bikket til sengs. Vinterferie er godt!


Fine buketten! Trist å reise fra når de er på sitt fineste, men det hadde ikke vært stort å sette frem etter en dags reise, så den fikk stå og se fin ut i solskinnet på Elgseter

Litt sånnTetris-pakking i bilen for å få med kommoden ned til Gullhaug, Lakka og Bamse var glad forå være med så det gikk greit å dele fotplassen med den tobente passasjeren foran

Skulle jo bare innom Plantasjen for tyggesaker for de grå og en tulipanbukett... Men ble møtt av gooode priser på store, grønne planter... Holdt på å gå totalt bananas, men etter at jeg innså at prisene ikke bare gjaldt for denne uken, ble det med to ganskestore grønne planter til hytta, så får det bli en eller to skikkelig store når vi kommer hjem igjen.

Så varvi fremme! Jan har gjort ferdig reinskallen fra i høst, og nå skal den opp på veggen

 På veggen! 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar