Etiketter

butikktips (54) Elgseter (313) Ferie (116) hund (860) Hverdag (467) interiør (114) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (236) mat (446) Matauk (62) new York (153) oppskrift (196) Reise (225) restauranttips (124) Salat (20) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (258)

lørdag 25. februar 2017

Fredagstur til Brettingsdalen


Etter at vi begge fikk litt jobb å henge fingrene i på formiddagen, kom vi oss etter hvert ut på tur. Vi satte oss i bilen og kjørte til Storfjellstua og tok skiene fatt derfra. Det var veldig fine løyper innover, dobbelt spor hele veien. Litt uvant å gå på løypeski der faktisk, vi pleier som oftest å gå der på vårturer, og da kreves gjerne litt tøffere redskap i form av fjellski. Det gikk som et uvær innover for alle fire. De siste to kilometerne inn til bua blåste det veldig, skikkelig fjellvær og sporene ble visket ut i løpet av få minutter. Vi tok en pause inne i bua, med varm te, Kvikk lunsj og Frolic. Det gjorde seg med litt varm te, for påkledningen vår var ikke til å skryte av, så vi ble ganske så kalde før vi kom oss i le inne i bjørkeskogen igjen. Vi fikk opp farta, så da steg temperaturen, men det skal sies at det var godt å ha tilgang på varm dusj da vi kom inn igjen! Fordelen med at vi kom oss så sent ut, var at vi fikk en veldig fin solnedgang i fjellet før vi fikk satt oss i bilen.
På vei tilbake til hytta, stakk vi en tur ned til butikken på Atna for å handle litt småtteri, og etter skituren var selvsagt magen tom så handlevogna ble full...

På tur langs Friisvegen


Brettingsdalen, Rundvola


Lakka har slått seg til foran bua Koser oss inne i bua
 

Ved krysset der vi kan velge vei tilbake, vi gikk for Friisvegen. Storfjellet i bakgrunnen  
 

Gutta
 

 


Store Hirisjøhøgda 

Lakka på Friisvegen Imsdalsvorda i bakgrunnen 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar