Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (203) Reise (237) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

fredag 5. oktober 2018

Høstferiekos

 Roligere dager på jobbene, har vi valgt å bruke til å utnytte ettermiddagene/kveldene nå i uke 40. Vanligvis Rekker vi ikke mer enn å spise, tur med hundene og sove mellom jobb. Denne uken har vi rukket å gå tur i dagslys, kose oss med god mat og få gjort noen ærender. Onsdag ble det en tur innom Storsenteret for middag og fruen fikk ordnet noen ærender i tillegg. Kos!
Saporito serverte god mat! Sist vi var her, var vi litt skuffet og syntes maten van litt "tam", heldigvis gav vi stedet en ny sjanse, og det angrer vi ikke på! Knallgod antipastibrett på deling til forrett og hver vår pizza til hovedrett. Gunnar tok quatro formaggi, jeg gikk for den lokale varianten Saporito, knallgode begge to! Gunnar spiste 1,5, og da ble det litt skorpe igjen, da vi sa vi ville ta dem med til gråtassene, kom servitøren med en boks å putte dem i. Det blir nok ikke et halvt år til neste gang vi går hit!
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar