Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (878) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 15. oktober 2018

Høstbord

Det finnes vel egentlig ikke noe hyggeligere enn når folk spør om de kan komme? -når du føler at de vil komme!? -da blir i alle fall jeg inspirert! På torsdag var nettverket mitt på middag på Elgseter. De ville smake på reinen min, og det fikk de!
Vi satte sammen en høstinspirert meny, med skalldyrsuppe til forrett, rein med rødvinssjy, potetmos og krydderpærer til hovedrett, brie i mellom og panna cotta der vi erstattet bringebærsausen med Hardangerviddamolter til dessert.
Pynten til bordet har jeg kjøpt på Løiten lys (svart/gull telyskuler, blomsterkuler, sølvkvister med kongler, servietter) og Nille (lysestaker med hjort, lønneblader, kongler og eikenøtter i gull), i tillegg til at vi hadde selvsagt en del fra før. Syntes det ble så fint at vi helst burde hatt flere høstselskaper nå, høsten er en takknemlig tid å pynte på!





 

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar