Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (916) Hverdag (492) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (451) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (232) restauranttips (129) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

tirsdag 5. januar 2021

Julefeiring på Svalbard, ankomstdagen

Landet! Fikk beskjed om å ta på varme klær før vi gikk ut av flyet, fordi det var så kaldt. Og det var så sterk vind at vi måtte ta støttesteg da vi kom ut fra flyet! 

Isbjørnen ved bagasjebeltet ønsket oss velkommen!

Siden vi reise med pakketilbud gjennom Svalbard adventures var alt inkludert (anbefaler dette og lignende tilbud på det varmeste! Selv Gunnar har sagt flere ganger at her fikk vi godt utbytte for pengene!), også transport til hotellet. På SValbard på en dag med slikt vær, kommer det godt med å bli hentet rett utenfor døren og kjørt helt til inngangen der du skal bo uten å måtte organisere, vente eller gjøre noe som helst annet selv. 


Vi bodde på Svalbard hotell Polfareren, et sted vi gjerne anbefaler videre. Koselige rom og fellesområder, god service og deilig mat!

Juletreet er pyntet

Sjekk det kule rommet da!

Med sjokolade-isbjørn på puta. Laget på verdens nordligste chocolaterie, Fruene i Longyearbyen

Julepysj og sokker er på, de utvalgte julegavene står på bordet og TV'n er på

Fikk virkelig testet utstyret denne dagen. Holdt meg heldigvis god og varm og jakke fra Fleischer Couture og lue og votter av moskusull (verdens varmeste ull)

På Nordpolet fant vi isbjørn

 

Vi koste oss med sen lunsj på Stationen, der har vi kost oss før også. Vi spiste der lillejulaften også. Vi anbefaler Stationen på det varmeste altså!

På Svalbard tar man av seg skoene når man skal inn i annet enn butikker. Under middagen på hotellet, kunne vi tasse ned i tøfler (og det gjorde de andre også)

Hvalcarpaccio til forrett

Deilig fisk med en nydelig saus til hovedrett...og så var den dagen gått...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar