Etiketter

butikktips (54) Elgseter (313) Ferie (117) hund (872) Hverdag (479) interiør (114) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (446) Matauk (62) new York (153) oppskrift (196) Reise (227) restauranttips (125) Salat (21) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 26. januar 2021

Deilig torskemiddag!

Altså, med så mye smakfullt og godt tilbehør, kan man ikke si at torsk er kjedelig! Her er det ikke noe fiksfakseri, kun enkle operasjoner hele veien. 

Kok poteter
Skrell gulrot, kokes (2-3 pr. person)
Kok egg, (1-2 pr. person), deles x2 to med eggdeler
Skjær opp chorizo (ca. 50 g. pr.person) i skiver eller terninger, stekes
Smelt smør 
Bak filet av torsk i ovnen, 10-12 minutter på 180 grader 

Legg torsk, gulrot og potet på tallerkenen, legg chorizo, egg og finhakket persille oppå og hell smøret på toppen. Raskt, enkelt og veldig godt. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar