Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

tirsdag 23. februar 2016

Vinterferiedag 1/2

Etter 2,5 time i bakken i formiddag, var det på tide å komme seg inn for litt mat i kroppen. Og jammen var vi så heldige at vi fikk brunsjgjester også, mamma og Hirvi kom på ski fra Mogrenda! Og siden de brakte med seg hjemmebakte varer i form av horn, knekkebrød og havrekjeks (og molter) og vi hadde cowboymat å by på, ble vi V-E-L-D-I-G mette. Etterpå gikk vi ut sammen, gjestene gikk hjem, vi andre fire gikk runden. Veldig fine og faste spor, så da gikk det radig for hele gjengen!
Til middag: restaurantbesøk på hotellet! Lettsaltet torsk med gulrotstuing, brokkoli, potet og smeltet smør med bacon og karamellpudding til dessert. God mat og buffet, så her kunne alle spise seg mette :)
Det ble en fin feriedag!

Nå vil vi også ut!

Brunsj

Ut på tur!


På rekke og rad! På slikt fint føre holder vi jevnt tempo hele gjengen! 


Rim i skjegget 

Lettsaltet torsk med masse godt tilbehør!

Karamellpudding 

Måneskinn på vei hjem til hytta 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar