Lomperull med røkt fisk
Smør 5 lomper med Philadelphia med hvitløk og urter(spar 1/2-1 cm i ene enden, denne siden avslutter du rullingen med så blir det ikke mer grisete enn nødvendig), strø over litt ruccola, 1/4 finhakket rødløk og legg på 5-10 skiver røkt laks eller ørret. Rull stramt sammen, fest med tannpirkere uten smak, eventuelt på grillspyd og kutt hver rull i 3.
Lomperull med spekeskinke
Lag basilikumkrem av 1 ss creme fraiche, 1/2 boks Snøfrisk, en neve hakket basilikum og litt pepper som røres sammen, la stå en liten stund før du skal montere resten. Smør 5 lomper med basilikumkrem (spar litt plass på den ene enden her også). Strø over ruccola, 1 ss finhakkede soltørkede tomater. Legg på 10 skiver spekeskinke (gjerne Spekeskinke fra Tynset) og rull stramt sammen. Fest rullene med tannpirker/grillspyd og del opp.
Strø litt ruccola på asjetten, legg på stykkene med lomperull, hell over noen dråper olivenolje og server!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar