Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

søndag 1. mai 2016

Kyllingwok med sursøt saus

Nok en rask og velsmakende middag som kan passe de fleste ganer. Denne porsjonene var akkurat passe mengde for oss to.



Kutt og stek (i rapsolje) 3 kyllingfileter på sterk varme, saltes og pepres. Tilsett så to paprika kuttet i terninger samt 1/2 finhakket chilli, 1 ts finhakket fersk ingefær og en boks vannkastanjer (sil av kraften først). Når paprikaen har blitt stekt mør, tilsett 1 liten boks ananas i biter (obs! Ta vare på saften!).
Tilsett ananassaft, 1 dl utblandet kyllingkraft, 1 ss tomatpure, 3 ss sukker, 3 ss soyasaus og 2 ss eddik, rør godt. Tilfør 1 ss maizenna utblandet i litt kaldt vann.
Bland inn 125 g (ferdigkokte) eggnudler og en håndfull cashewnøtter og spis!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar