Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

lørdag 7. mai 2016

Olive Garden

Olive Garden er en autentisk amerikansk versjon av det italienske kjøkken og måtte testes. Det er ikke så mye som minner om Rana, men mett blir man garantert. Hyggelig betjening var det også her, en dedikert discgolfspiller var vår servitør, han var veldig nysgjerrig på DG-sporten i Norge, og lot seg imponere over at Gunnar hadde spilt USDGC!

Forretter, dessert og drikke kan bestilles på egen skjerm på bordet

Salaten vi fikk før forretten... Og 4 bread sticks, på størrelse med små baguetter... 

Forrett, heldigvis bestilte i en på deling

Fritert risotto med ost på toppen

Hovedrett.. Det ble igjen rester ja. Og vi fikk tilbud om ost oppå dette også, vi takket nei

Stringy cheese

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar