Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

fredag 10. juni 2016

Texas Barbeque Cafe

Er alltid en vinner! EK har ikke vært med dit før, så da vi ble enige om å spise middag ute i dag, måtte vi introdusere ham for TBC. Vi delte en sampler platter med M&C i tillegg, han valgte brisket med M&C og coleslaw. Alle var godt fornøyd. Vi synes til og med at vår rett har blitt forbedret siden sist vi var her: mer kjøtt og bedre tilbehør. Til dessert valgte vi lime merengue pie på deling, og det var en passe stor mengde og en frisk og god avslutning på måltidet.


Sample platter


Dessert


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar