Etiketter

butikktips (50) Elgseter (286) Ferie (110) hund (753) Hverdag (398) interiør (106) jakt (189) Jul (246) Krokskogen (215) mat (403) Matauk (57) new York (145) oppskrift (169) Reise (198) restauranttips (121) Salat (12) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (11) vinterpalasset (243)

lørdag 6. mars 2021

Ambassadør for Barfota!

 Reklame


På senhøsten så jeg noe Barfotasokker i skuffen og jeg begynte å tenke på «hvor ble det merket av egentlig?», gikk inn på IG-kontoen og så at der hadde det ikke være aktivitet på nesten to år, og tenkte «det var dumt». Under en uke etterpå dukket det plutselig opp en oppdatering fra Barfota i feeden min, de var på vei tilbake, de skulle komme nye anorakker derfra i vinter! Et-par uker dukket det opp spørsmål om det var noen friluftsinteresserte SoMe-brukere som var kunne tenke seg å være ambassadør for merket. Jeg skrev litt om meg og at jeg har brukt klærne deres (anorakker, luer, votter, strømper og gensere) en god del og at det ser jeg for meg å fortsette med når de kommer tilbake med mer. Og så tenkte jeg ikke mer på det. Før det plutselig lå en melding i innboksen om at jeg var valgt ut som ambassadør! Veldig hyggelig og overraskende. Det er ikke noen store greier tilknyttet dette, men jeg har fått velge meg en anorakk som kom i posten denne uken, og så får jeg mulighet til å dele noen rabattkoder og give away til mine/våre følgerne, og det er jo gøy! Planleggingen av neste kolleksjon er i gang, personlig håper jeg selvsagt at elgen dukker opp på strikkeproduktene igjen 😉 Akkurat nå finner du anorakker i ulike farger (rød, grønn, lys blå og off white), svipptursekk, sitteunderlag og grillpinne i sortimentet. 

Denne helgen får du 20% på alt, hvis du bruker rabattkoden Tone20 (nei, jeg ble ikke spurt 😉 Satser på bedre schwung på rabattkodens navn hvis det kommer flere). Klikk deg inn  her for å handle. Gikk for grønn anorakk jeg. Hentet den på posten på torsdag kveld

Testet den på en liten luftetur etter jobb på fredag, lyst da vi gikk ut 👍🏻

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar