Etiketter

butikktips (50) Elgseter (286) Ferie (110) hund (753) Hverdag (398) interiør (106) jakt (189) Jul (246) Krokskogen (215) mat (403) Matauk (57) new York (145) oppskrift (169) Reise (198) restauranttips (121) Salat (12) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (11) vinterpalasset (243)

mandag 29. mars 2021

Trugetur til Barlindåsen

 

Trugetur er alltid en god ide! Med strengere coronarestriksjoner igjen, har også tanken om en lightversjon av Camp Corona krøpet frem i løpet av måneden... Fjorårets camp skal få ligge i fred, fylt av vakre minner, pr. nå er det alt for sårt for meg å dra opp dit igjen med en mindre i alle fall. Så, hvor skulle vi dra? -Gunnar hadde aldri vært oppe på åsen bak Svarttjern før (jeg har vært der mange ganger, når en trener på elg, har det nemlig lett for å ta seg en tur oppom der...), så da dro vi dit da, Barlindåsen heter det der. Og når en kommer opp på toppen og ut på kanten der det bikker utover mot Lomma, Guribysaga og Greinehytta. Dette er definitivt et sted å kunne campe utover våren, passe langt hjemmefra. Det ble middag på bålet, speiding og litt lesing før vi kunne vandre hjemover igjen. 


Vi krysset Svarttjern, men gjorde det med god avstand, i tilfelle isen var lunefull

Elgen hadde gått foran oss langs kantenDet er bratt opp Barlindåsen
Her! Kan vi slå oss til!

Bål skal bli!


Bålkos
Det var litt trekk denne dagen, så greit å ta den siste koppen stående før vi returnerte hjem

En som virket mest bekymret for å bli satt igjen, og var veldig fornøyd da hjemturen startetDet er mye nedfall i skogen nå, her var vi ganske lettet da vi fant veien opp fra Salmakerdalen

Vi hadde tydeligvis skremt avgårde elgen

...og Svipp ville følge etter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar