Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

onsdag 24. mars 2021

Bålmat

 Denne er delt før, men oppgradert litt siden den gang, så da passet det godt å dele denne som inspirasjon til bålhyggen i påsken. Ingrediensene ser du over: spekeskinke, Brie og karamellisert rødløk (syltet rødløk passer også godt)


En skive spekeskinke, en god skive Brie og litt karamellisert rødløk (ca. 1 ts)

 

Surr skinken rundt, varm vidunderlighetene over bålet i ca 2 min (når osten begynner å sive ut)

Ferdig!  Også så godt 👌🏻 (Litt mer spennende enn pølser kan man si, men like enkelt og du blir like mett av det) 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar