Etiketter

butikktips (50) Elgseter (286) Ferie (110) hund (753) Hverdag (395) interiør (105) jakt (189) Jul (246) Krokskogen (214) mat (402) Matauk (57) new York (145) oppskrift (169) Reise (198) restauranttips (121) Salat (12) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (11) vinterpalasset (243)

fredag 2. april 2021

Skjærtorsdag

Vi bestemte oss for en skikkelig kosedag: ikke så langt, men med gode muligheter for å sitte ned og slappe av i noen timer.  Da ble turmålet: Paradiset. Vi gikk over foten til Imsdalsvola på vei inn og fulgte bekken i fjellbjørkskogen på vei ut. Snøen bar over alt, og Paradiset var slik det skal være: lugnt og fint! Vi grov oss ut et dyp grop med ryggstø og le mot det som var av trekk. Pølser og ost på bålet. Moro å løype ut igjen, spennende med småkupert terreng med humper og svinger (særlig med pulk i «bånd» i en hånd og hund i bånd i den andre). Ikke lenge før vi kom til Friisvegen kom vi på ferske jervespor. Ikke uvanlig å finne spor etter Fillefransen oppi her, men har ikke vært så hyppig de siste årene. Ryktene på FB sa noe om stor reinsflokk i Storfjellet, men den så vi dessverre ingen ting til (til enkeltes store ergrelse). 

En nydelig påskedag, på Ringebufjellet. 

Bak oss ser vi (fra venstre): Nørstkletten, Storkletten og Skjerdingfjellet. Foran ligger Storfjellsetra.

Imsdalsvola 

Gunnar tar temafarger på alvor


Kjekt med pulk: krever ingen planlegging og prioritering av pakking, gir fin trening av kjernemuskulatur og grådig enkelt å finne frem i når en skal ha frem noe


Paradiset, nydelig som alltid! Kun en gjeng til som hadde tatt veien hit, og de dro like etter at vi kom

Noen henter ved andre graver sitteplass

Fornøyd gutt i røyken

Det gode påskeliv

«Raclette» på bålet

Jerven var nok ikke så langt unna, alltid moro

Langs Friisvegen 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar