Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

onsdag 14. april 2021

Vaktmestern’s Rekecoctail

 

En gammel klassiker. Oppskriften har jeg gått fra Erik vaktmester, og så har vi justert litt selv. Det er dressingen som gjør det 😉 Denne porsjonen blir til 4+ rause forretter eller lunsjer eller som middag til 2 sultne personer. 

1/2 isbergsalat, 1 pk aspargestopper (kokes raskt i godt saltet vann), 1 avokado, 1 finhakket rødløk, (minst) 50 gram reker, 4 ts løyrom/lodderogn, 1 skive sitron, 1/4 potte koriander (eller bruk dill om du foretrekker det) legges opp lag for lag med dressingen, 

Dressing: 1 pose (8 ss) majones, 2 ss ketchup, 2 ss cognac, 8 dråper Tabasco, 2 ts worcheistersaus, smak til med litt sitronsaft og salt og pepper. 

Serveres med lun baguette. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar