Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (877) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 19. desember 2015

Huset som vi leier i Albany

I tillegg til å hente hjem ting vi har sendt over skulle vi også gjøre huset i Albany beboelig på denne turen. Leieavtalen er på et år, og selv om det er meningen at jobben til Gunnar skal betale leien fremover, var det vårt ansvar å få det i såpass stand at det kan benyttes. Seng, sofabord og konsollbord hadde vi bestilt og fått levert før vi fikk beskjed om at vi ikke skulle flytte. Hovedleveransen som skulle komme fra IKEA, klarte vi å stoppe før den ble levert, så der skal vi få igjen pengene etter hvert. Det var ingen vits å fylle opp huset som om vi skulle levd der, men det var behov for et sted å spise, jobbe og sove, så det har vi klart å løse på rimelig vis.
Vi synes huset har en veldig bra beliggenhet, med utsikt rett ut på serie canal, turstier rett utenfor huset og hyggelige utleiere. Huset har koselige rom og fint med plass, ikke for stort, men godt med plass for besøkende som etter planen skulle være en stund når de først tok turen fra Norge.

På plenen 

Erie Canal i bakgrunnen

Bordene(sofabordsett med tre småbord og konsollbord) hadde vi bestilt fra Wayfair, veldig fornøyd med dem. Håper de finner veien over dammen når leieavtalen er over... Vi endte opp med futon fra Walmart (klarte å presse den bak i bilen!), så kan man både sitte og eventuelt sove der.

Trenger ikke TV her...

Vi hadde planlagt et betongbord foran peisen, men endte nå med et enkelt bort fra IKEA. Veldig hyggelig å sitte foran peisen.  Vi testet også ut litt julepynt som vi kjøpte oss for å ta med hjem.Praktisk og forholdsvis romslig kjøkken! 

Og så var det sengen da... Kjøpt for å være dimensjonert for to tobente og to firbente, kingsize: to meter i begge retninger! -endte med at vi innså vi må spare til ny seng hjemme også ;) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar