Etiketter

butikktips (56) Elgseter (316) Ferie (119) hund (903) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 14. desember 2015

Sunday Brunch at Waldorf Astoria

Et av punktene vi hadde satt opp på vår bucket list for oppholdet i NY, var Sunday brunch på Waldorf Astoria, og vi bestemte oss før vi dro over nå, at DET skulle gjennomføres! For vår del innser vi at det nok ble en once in a lifetime-opplevelse, med den prisen dette koster, men det var definitivt verdt det! Nydelig mat og god stemning! For vår del orket vi faktisk ikke mer å spise denne dagen, så totalt sett ble ikke måltidet sååå dyrt ;) Et tips for andre som skal dit er å vite at drikkevarene er inkludert! Det fant vi først ut da regningen var betalt... Vi foretrekker som oftest maten vår uten følge av alkohol, men om du ønsker noen prosenter i glasset så koster det i alle fall ingen ting ekstra å unne seg det her...
Vi satt forøvrig ved siden av harpespilleren og hun dro i gang med flere Beach Boys melodier samt Take on me, så vi konkluderte med at selv om dette skal være et veldig fint sted så har de definitivt beholdt folkeligheten ;)


Hummer i lange baner! Waldorfsalaten måtte vi selvsagt smake på! Den var god, men vi syntes Elgseter-versjonen er hakket hvassere... -og ingen ting er vel bedre enn å kunne konkludere med borte bra men hjemme best..? 


En som koser seg!Det var gjort slik at vi kunne ta med oss en pose med julegodt hjem, vi benyttet oss selvsagt av det :)


2 kommentarer:

 1. Herlig skildring! 🤗
  Men HVA kostet herligheten??

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper dere fikk testet det ut! :) Vi betalte ca 3000,- totalt for to personer. Da var alt inkludert :)

   Slett