Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (879) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 8. desember 2015

Avgjørelser og nye avtaler

Nå har vi endelig landet på hva vi gjør når vi skal hente hjem og avslutte det vi har i NY. Det var to alternativer: 1. Dra over denne uken, sammen med Lakka og Bamse, handle inn og møblere pynte huset til jul for så å få besøk av familen for så å flytte hjem igjen for godt i midten av januar. 2. At vi to drar over denne uken, hente ting og ordne opp i det som må ordnes, ha et-par feriedager og dra hjem til Elgseter for å feire jul der. Vi er sikre på at begge deler hadde vært veldig hyggelig. Men etter å ha vurdert for og mot endte vi opp med alternativ to. Det skal bli godt å få ting i boks, for så å kunne ha skikkelig ferie med rolige dager og lading av batterier i hele julen. Det var utrolig godt å lande på en avgjørelse som vi, nå som den er tatt, opplever som den opplagt riktige. Godt er det da også at de andre som er involverte støtter opp om avgjørelsen og er positive! Birgit passer på hus og hunder mens vi er borte, veldig godt for dem å få slappe av hjemme også :)

To som gleder seg til hjemmejul!
 

Julestemning i 2014, skal nok bli bra i år også! 


Den andre tingen som har skjedd i dag er at fruen i huset har takket ja til og signert arbeidsavtale for rektorstillingen ved Bryn og Hammerbakken skole. Har til og med rukket å hilse på personalet i dag, og det var en utrolig blid og positiv gjeng! Nå gledes det til å ta fatt på nye oppgaver etter julen!

Viktig med et personlig preg på kontoret, denne glam-reinen fra KID måtte bare bli med hjem i dag! Den får slappe av med Elgseter-jul først, så starter vi på jobb samme 4.1.16! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar