Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (877) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 20. desember 2015

Turområder i Albany

Naturlig nok så har vi prøvd å kartlegge fine turområder i Albany. De to områdene som pekte seg klarest ut hjemmefra var Albany Pine Bush Preserve som er et vernet område en kort biltur fra huset vårt og Mohawk-Hudson Bike-Hike  Trail som går langs kanalen som øya vår ligger i og ligger i gangavstand fra huset. Vi testet begge områdene med en liten tur mens vi var der nå.

Mohawk-Hudson Bike-Hike Trail er en milevis lang asfaltert vei for syklende og gående og som har mange småstier som er tilknyttet denne. Vi gikk fra sluse 7 og til et atomkraftverk som legger langs ruten, så valgte vi å returnere langs en sti før den siste kilometeren gikk på asfaltert vei igjen.Må ikke risikere å snuble i et tre langs stien nei... 


Albany Pine Bush Preserve er et vernet område hvor de tar vare på furuskogen. Området er godt tilrettelagt med infosenter, flere merkede stier med ulik lengde  og informasjonsskilt underveis i løypene. 

Et furutre slik det ser ut over og under bakken


White tail deer?

Mange åpne flater, det foretas kontrollerte skogbranner for foryngelse reproduksjon av skogen, slik vi vet at Contortafuruene Som er plantet i Norge også er basert på for mest mulig effektiv spredning.  


Vi lurer på hva disse kulene på stilkene er? -sykdom? 

Vi så mange Blue Jay langs stien, oversatt til norsk kalles de blåskrike. Ligner veldig på en forvokst blåmeis, og har størrelsen til ei nøtteskrike. Vi fikk ikke tatt noe godt  bilde avisen selv, så har lånt dette fra internettet... 

Fikk med en blindpassasjerer, fant den heldigvis før den hadde festet seg


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar