Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (879) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 27. desember 2015

3 days of Christmas

Så er de tre første dagene i julen unnagjort, tiden flyr! Vi har hatt fine og rolige dager på Elgseter med mødrene våre og våre to søsken.

Vi starter alltid 24. desember med velfylte strømper på døren til alle som er i huset! I år var strømpene fylt med gaver og godsaker fra Amerika! 
Etter strømpene er det Skomakergata, Snekker Andersen, enkel frokost, tur, Tre nøtter for Askepott og kirkebesøk. I år klarte vi (ved enkelte av oss) å bomme på kirketiden, andre gudstjeneste startet en halvtime før vi beregnet! Heldigvis ble forsinkelsen bare på en time da, siden det bare var 1,5 time mellom andre og tredje gudstjeneste, så da fikk vi julefølelsen før det ringte inn!


Bordet er klart for julemiddagen!

Julemiddag! Ribbe, pølse, medisterkaker, elgstek og moltekrem i krumkakeskåler

En som har kontroll på alt under treet og er kjempeklar for pakkeåpningen! 

Kakefatene er klare for å holde blodsukkeret oppe under åpningen. Marsipan, peppermyntekuler, brente mandler, delfiakake, Sarah Bernhard, sofiner, pepperkaker, krumkaker, kransekake, kolakaker, sugar cookies og sirupstynnkaker

Glade og fornøyde hunder!


Førstedagsfrokosten er servert!

Et fiskemåltid må det jo være i jula. Vi har valgt å gjøre det til en av de litt lettere dagene, så her står det sushi på menyen. Tempura maki og sashimi med ponzusaus, godt! 

Mor og sønn 

Mor, sønn og datter 

1. dag gikk vi tur litt her og der, 2. dag gikk alle turgåerne innover og snudde ved Benteplassen og Bruløkkene 

Mor og sønn 

 Mor/svigermor, datter, svigersønn og gråtasser 
  Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar