Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (879) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 5. desember 2015

Our American dream is over...

...før den i det hele tatt startet...

To uker før vi skulle flytte over kom beskjeden som lyn fra klar himmel: "selskapet har bestemt at du ikke skal flytte". Vi har tillatt oss av være kjempeskuffa og litt sure...

Vi har jo havnet i en situasjon som er lei av hensyn til så mange andre (besøkende familie og venner, leieboere, kollegaer...), han som plutselig fikk en helt annerledes jobbhverdag og økonomien vår (husleie, en som er uten jobb, endring i arbeidsavtale...). Heldigvis er livet vårt fylt med positive mennesker og hunder.
Og hva kan vi gjøre med dette? -svaret er absolutt ingen ting. -og det er jo egentlig godt, for da har man ikke noe annet valg enn å omstille seg. Glede seg over at vi har hverandre, alle lever, er friske og har det greit! Vi har et utrolig rikt og godt liv fylt med gleder, gode opplevelser, verdens beste gråtasser, venner og familie! 

Vi har avventet litt med å offentliggjøre beskjeden, fordi det har vært en del som måtte avklares først. Det ser nå ut til at ting vil falle greit på plass så vi trenger ikke beregne store omveltninger her hjemme :)

Vi kommer til å dra til NY en tur før jul, vi har jo et lite flyttelass der borte som må sendes hjem igjen. Det er fortsatt ikke avklart om det blir en uke eller fire, til uka vet vi det . 

Så, kort oppsummert: vi blir boende i Norge, og vi har det helt fint. 

Vanskelig å være sur når disse blide luringene ser slik på deg :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar