Etiketter

butikktips (48) Elgseter (247) Ferie (105) hund (736) Hverdag (362) interiør (96) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (189) mat (317) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

fredag 20. juli 2018

Hôtel-Chalet de Tradition L'Hermitage


Vi var storfornøyd med hotellet vårt i Chamonix! Vi bestiller alltid bare to netter i forkant, vi vet jo ikke hvor lenge vi blir i byen (siden vi har friheten ved å kjøre bil), og ikke minst så vil vi jo oppleve hvor hundevennlig det er. Her booket vi to nye netter da vi var på vei ut i byen etter å ha båret inn bagasjen ved ankomst. Utrolig trivelig rom, med god plass og en deilig veranda med utsikt til Mont Blanc!
Vi hadde betalt 400,- ekstra for utsikten, men det var det verdt, særlig siden vi også fikk en litt større rom, med en veldig romslig veranda og med badekar (deilig med et bad etter både lang biltur og fjelltur).
Når vi skal booke hotell ser vi først etter hundevennlighet. I tillegg vil vi bo sentralt uten å bo i handlegata (slik at vi ikke er avhengige av å dra fulltallige avgårde for å kikke litt i butikker f.eks.), ha muligheten til å kunne sitte ute, koselige omgivelser og kunne spise en god frokost før vi skal på tur. Her fikk vi alt!
Bildene fra rommet sier vel sitt i forhold til omgivelsene. Frokosten var knallgod, med lunkent brød, masse godt å velge blant av kjøttpåleg, franske oster, frukt og bær. Her ble ferskpresset juice, kanne med te og egg etter eget ønske servert ved bordet. Og, vi hadde utsikten til Mont Blanc. Servicen var upåklagelig, vi fikk altså sjekke inn klokka ni uten noen ukstra utgift på det, de hilste alltid hyggeig på hundene, og de var behjelpelige med alt. Ikke noe problem å få lade bil hvis vi ville, selvsagt bar de bagasjen vår over til det nye rommet da vi skiftet rom og vi ble vist rommet vi skulle bytte til før vi booket det (siden rommet vi hadde de første to dagene var bortbestilt for de neste to) ogstemningen er uformell samtidig profesjonell.
Her var en utrolig koselig hage, med små sitte/liggegrupper rundt omkring, og man kan bestille små retter, is og drikke. Det er også to små badstuer ute i hagen i tillegg til et lite basseng å kjøle seg ned i.
Vi betalte ikke noe ekstra for å ha med hund på rommet, men vi betalte for frokosten.

Ingen tvil: om vi skal tilbake til Chamonix, så skal vi bo her igjen.

Badet de første to nettene


Gardiner mellom bad og soverom

 
Muligheter for å få jobbet litt
 

Friskt vann og ferskt bakverk hver dag på det store rommet, vann på det mindre rommet

Garderobe med god plass

Lakka og Bamse, særlig Lakka elsket balkongene,frisk luft, utsikt og skygge.

Frokost ute


Frokostsalen. Likte fotokunsten på veggene så godt!

Brødmat, yoghurt og tilbehør

Franske oster, så klart
 
Godt kjøttpålegg


Frokost med utsikt

Fantastisk hage!


Mindre veranda på det andre rommet, men funket også godt sier Lakka


Hotellhunder er bra!

Detalj fra dør til spisesalen
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar