Etiketter

butikktips (48) Elgseter (247) Ferie (105) hund (736) Hverdag (362) interiør (96) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (189) mat (317) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

tirsdag 3. juli 2018

Forberedende fredag

Fredag gikk til å forberede og lade opp til lørdagens store fest!
Fredag formiddag (og utover dagen...) gikk med på Ringebu. Annis måtte avlegges et besøk, vi fikk gjester til kvelds og ville servere noe ekstra godt uten å bruke av dagens knappe tid til forberedelser, så det ble habaneropølser, lammepølser med Feta og ramsløkpølser, Brokkolisalat, jåleketchup og -sennep, viltpate, rødløkmarmelade, salt flatbrød, focaccia og lokaløl. Så innom Europris for hundegodis, lyk (de fine(dyre) lyktene jeg hadde bestilt kom ikke frem i tide!), og alt det andre jeg strengt tatt ikke hadde bruk for men som ble med allikevel (akkurat som på IKEA: du kommer for en ting eller to og ender opp med full handlevogn...)Et Beer pong-sett ble også med, og det ble det underholdning av kvelden etter! På Rema handlet vi inn til kaker og turniste (og Lakka klarte å karre seg ut av bilen og lå i skyggen ved inngangen og ventet da Gunnar kom ut... vi kjøpte med oss brunsj fra den lokale kinasjappa som vi tok med til fjells.
Tilbake på Vinterpalasset ble det kakebunnsteking og spising før vi gikk en liten tur  opp til myrene ved Storkletten samtidig som vi plukket blomster, grønt og annet fjellfint til bordene. Vel nede igjen hadde mamma kommet med kaker, fine flasker, reinsgevir og gevinster. Vi gjorde klart bordpynten på hotellet før hun dro videre på tur.
Etter litt mer kakesteking, ordning inne, på verandaen og gressklipping, fyrte vi opp grillen og fikk etter hvert hyggelig besøk av både den ene og den andre. Kristian hadde ordnet loddblokk (som var en av tingene vi skulle ordne på Ringebu, men selvsagt glemte), så da gjestene hadde dratt og Gunnar hadde lagt seg, ble det rulling og knyting av sanger med lodd og skriving av bordkort før også vi tre siste krøp til køys...

Brunsjtid! Kylling i karri og and i sursøt saus står på menyen


På toppen av slalombakken med hender og sekk fulle av slikt som spirer og gror

Bordpynten er klar!

Middag på verandaen g

Utsikten vår, midt på natta...

Allerede lørdag morgen begynte Bamse å kjenne på at dette var en heftig helg... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar