Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (902) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (448) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 8. juli 2018

Kanotur på Nordre Imssjøen


Onsdag lempet vi kanoen opp på Vitaraen, neste stopp: Nordre Imssjøen! I fjor så vi for oss at vi kunne padle mellom Imssjøene, men det var i alle fall ikke mulig denne sesongen, det bare sildrer mellom... Tanken var også å kanskje skulle overnatte, men det var det ingen fine flate områder der for lavvoen, utenom campingplass og slikt på vri-siden, men det er jo ikke veldig attraktivt da, så det får bli et annet sted. Vestsiden av sjøen er BRATT, rett opp på fjellet!
Vi koste oss verre, godt vær og behagelig padleforhold. Vi fant ut at senere kan vi dra hit og "ro" sluk en kveld. Sjøen er 4 kilometer lang, vi padlet tur/retur. På returen lot vi oss inspirere av Bamse hele gjengen, og bikket oss bakpå i kanoen og bare slappet av og fløt rundt, deilig! Ellers så vi Storlom og sa vi var ferdige med turen begynte småfisken å sprette i nordenden av sjøen. Avslutningsvis, da Lakka, Gunnar og pikkpakket vårt var på land, mistet jeg et plastbeger ut i vannet og skulle strekke meg etter den (skal jo ikke kaste plast i vannet..), så gikk kanoen rundt! Bamse gikk direkte fra avslappet dyp søvn til gjennomvåt (eieren var våken før hun ble gjennomvåt...)! Heldigvis er han så rolig som han er, så vi kom oss opp av vannet på en grei måte, fordi det er han så gjør nok ikke dette ham mer skeptisk for padleturer i fremtiden heller, heldigvis!

Elgmat?

På vei ut
 


Daniel duppsko... 
 

Bamse nyter turen


Bratt! 

Alle slapper av...
 

Lakka vil helst unngå å bli våt i baken... 


Rett før vi går rundt... 
 

Våt Bamse 

Viktig å gjøre noe hyggelig etter badet, så overskygger det kanskje ubehaget.. 
 
 
...visste du at..?-Gunnar sin store drøm er å bosette seg i Imsdalen! Om det kom skikkelig nettilgang der, tror jeg at han hadde pakket bilen og kjørt dit på flekken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar