Etiketter

butikktips (49) Elgseter (250) Ferie (107) hund (736) Hverdag (363) interiør (97) jakt (142) Jul (209) Krokskogen (190) mat (335) Matauk (54) new York (126) oppskrift (151) Reise (174) restauranttips (109) Salat (10) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (214)

tirsdag 4. juni 2019

Svalbard: sledetur


Et must på Svalbardturen, var å kjøre hundespann! Sesongen og været sa at det ikke ble noen langtur, men en liten tur på Foxfonna fikk vi, i friskt vær! Vi var veldig fornøyd med hele opplegget fra henting, klær til besøket i hundegården og selve utflukten! Kun et minus, og det var ganske stort, samtidig som vi ikke får gjort noe med det, så det bruker vi ikke så mye tid på. Men, det var at det var sagt at alle skulle få kjøre, men så ble det aldri opplyst om når et skifte kunne/burde skje, så når vi trodde at vi fortsatt hadde litt igjen og at et bytte snart skulle skje, var turen over. Så, tipset er: ikke vent på at noen skal si at nå kan det være lurt å bytte, bare gjør det!
Men i det store og hele altså, helt supert!

Klar! Vi venter på transport tra Turistinformasjonen i Longyearbyen

Selskapet har ca. 100 Alaska Huskyer, utrolig snille og tillitsfulle. Veldig hyggelig å ha med dem å gjøre

Buddy og jeg
 
Kooos

Vårt spann. Vi hentet dem og kledde på dem selv. Vi fikk dem også inn i bilen selv. Imponerende som hundene lot seg håndtere, noen måtte være i andre etasje og da måtte de løftes. Trygge, flotte hunder!

Skikkelig vind og drivvær på Foxfonna

Vi er klare!

Slappet av som passesjer på hele turen

Flinke hunder

Vakkert!

HundeførerenLitt kos etterpå, her med Israel og Jan M

Gunnar og Rocket

 
Fra venstre: Mira, Bolton, Jan M, Rocket

Gunnar føler seg på toppen av verden


Etter tur plasserte vi hundene tilbake på plassene sine og der ble de foret. Gore Tex holdt godt i matskåla si!


 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar