Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (915) Hverdag (491) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (127) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

fredag 28. juni 2019

Urban lørdag


Det er ikke ofte vi er "ute blant folk" i helgene! -men, ingen regel uten unntak. I helgen var vi hjemme, og da Marte spurte om vi skulle ta en tur på Arba, ble det så. Etter å ha både tittet, ønsket og handlet på Arba, endte vi opp på både Plantasjen, Kolsåssenteret, KI-senteret og Kokeliko. På Kokeliko koste vi oss med supergod frozen yoghurt! Både bringebær og lakris og salt karamell anbefales på det varmeste!

Arba bruktbutikk holder til på Rud og bedriftens hovedmål er arbeidstrening og arbeidsinkludering. Varene er levert på Isi miljøstasjon og blir fikset og pusset før de kommer i butikk. Problemet er at åpningstidene på butikken ikke passer for oss i arbeid, så da ble det en lørdag (som vanligvis ikke er butikkdag for oss) da.
Jeg fant dette fantastiske skapet på lørdag, men måtte måle og sjekke litt først. Etter å ha gjort det, tok jeg med meg Gunnar for å hente det på onsdag. Da var det til og med på halv pris! Bare 600,- Fantastisk! Nå skal det bli litt lysere, så er det klart til bruk!

Dette lille bordet ble også med hjem på onsdag, 225,- er en meget bra pris!

Man kan aldri få nok dekketøy...
Så det ble med en del "sommerasjetter" på lørdag... Glassasjetter til 20,- og PP Vega. PP-asjettene har jeg dype tallerkener til på Vinterpalasset (kjøpt på Loppemarked på Atna i fjor), så de dype skal bli med hjem nå, så skal dette tjene som hverdagsservise.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar